Atelier Christien Claassen > Kinderatelier > Ouder & Kind Workshops

Ouder & Kind Workshops

Geef je idee vorm in keramiek
Veel doen. Meer ervaring. Creatiever leven.


Speciaal voor ouders en kinderen die houden van samen knutselen. Beleef plezier in het samen maken en maak van klei een kleurig kunstwerk voor in jullie huis, tuin of te geef.

 • Zijn jullie te druk?
 • Komen jullie niet (of te weinig) toe aan samen knutselen?
 • Verspillen jullie je vrije tijd te veel achter de computer/telefoon? 

Dat kan anders. Jullie kostbare tijd verspillen hoeft niet. In de ontspannende omgeving van een echt keramiek atelier is er voor jullie volop tijd om te fantaseren, te experimenteren en te creëren. Zo ontwikkelen jullie spelenderwijs jullie creatieve vaardigheden.

Deze Ouder& Kind Workshop is op zondagochtend en bestaat uit 2 lessen. Samen met je (klein-) kind bedenk, boetseer én kleur je jullie klei kunstwerk. Na afloop wordt het geglazuurd en gebakken en binnen 2 weken hebben jullie een origineel keramiek in huis/tuin. Jullie mogen zelf verzinnen wat jullie gaan maken. Ik help jullie er natuurlijk bij :)

Hieronder 8 thema's ter inspiratie:

 1. EIERDOPJES, BORDJES EN KOPJES VOOR HET (PAAS-) ONTBIJT 
 2. TOTEMPAAL
 3. AVONTUREN DOOSJES EN SCHATKISTEN
 4. WINTERLICHTJE, ENGELEN ENZO...  8 en 9 december
 5. KASTELEN EN PALEIZEN  
 6. TOVERBOOM
 7. WERELDJE 
 8. SPROOKJESDIER

Ik help jullie met gebruik van mooie materialen en gereedschappen en geef jullie veel tips om te zorgen dat het lukt wat jullie willen maken. Tientallen creatieve kinderen met hun ouders hebben op deze manier met succes kleurige kunstwerken gemaakt.

Mijn atelier, kennis, ideeën en kunstzinnig oog stel ik graag voor jullie open! Bekijk hieronder wanneer de Ouder & Kind Workshops zijn. Wil je graag creatiever zijn en samen met je zoon/dochter met jullie handen jullie ideeën leren vormgeven in keramiek? Kom gerust een keer met me praten. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in beelden en objecten maken en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan jullie door.


Op zondag 11 en 18 november van 10.30 - 12.30 uur is er weer een Ouder & Kind Workshop Keramiek waar jullie aan mee kunnen doen.
(Nieuwe planning is in de maak)
€62,50*  (Met 2 kinderen €76)
Dit is incl Materiaal, het bakken en glazuren, koffie, thee en diksap
* €5 Korting wanneer je nog een ander koppel aanmeldt

De materialen waarmee je werkt zijn van hoogwaardige kwaliteit, na het bakken en glazuren is je werkstuk waterdicht, vaatwasmachine- en vorstbestendig.


Locatie: Atelier Christien Claassen, Oosterpad 46, Bussum (Door de groene poort!)

Zoek je een gezellige én creatieve activiteit om samen met je gezin, familie of vrienden te doen? Doe dan een Ouder & Kind Workshop op aanvraag!

Bekijk ook: