Atelier Christien Claassen > Kinderatelier > Ouder & Kind Workshops

Ouder & Kind Workshops

Geef je idee vorm in keramiek
Veel doen. Meer ervaring. Creatiever leven.


Speciaal voor ouders en kinderen die houden van samen knutselen. Beleef plezier in het samen maken en maak eenkleurig kunstwerk voor in jullie huis, tuin of te geef.

 • Zijn jullie te druk?
 • Komen jullie niet (of te weinig) toe aan samen knutselen?
 • Verspillen jullie je vrije tijd te veel achter de computer/telefoon? 

Dat kan anders. Jullie kostbare tijd verspillen hoeft niet. In de ontspannende omgeving van een echt keramiek atelier is er voor jullie volop tijd om te fantaseren, te experimenteren en te creëren. Zo ontwikkelen jullie spelenderwijs jullie creatieve vaardigheden.

Deze Ouder& Kind Workshop is op zondagochtend en bestaat uit 2 lessen. Samen met je (klein-) kind bedenk, boetseer én kleur je jullie klei kunstwerk. Na afloop wordt het geglazuurd en gebakken en binnen 2 weken hebben jullie een origineel keramiek in huis/tuin. Jullie mogen zelf verzinnen wat jullie gaan maken en ik help jullie er natuurlijk bij :)

Hieronder acht thema's ter inspiratie:

 1. EIERDOPJES, BORDJES EN KOPJES VOOR HET (PAAS-) ONTBIJT 
 2. TOTEMPAAL
 3. AVONTUREN DOOSJES EN SCHATKISTEN
 4. WINTERLICHTJE, ENGELEN ENZO... 
 5. KASTELEN EN PALEIZEN  
 6. TOVERBOOM
 7. WERELDJE 
 8. SPROOKJESDIER

Ik help jullie met gebruik van mooie materialen en gereedschappen en geef jullie veel tips om te zorgen dat het lukt wat jullie willen maken. Tientallen creatieve kinderen met hun ouders hebben op deze manier met succes kleurige kunstwerken gemaakt.

Mijn atelier, kennis, ideeën en kunstzinnig oog stel ik graag voor jullie open! Bekijk hieronder wanneer de Ouder & Kind Workshops zijn. Wil je graag creatiever zijn en samen met je zoon/dochter met jullie handen jullie ideeën leren vormgeven in keramiek? Kom gerust een keer met me praten. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in beelden en objecten maken en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan


De eerst volgende Familie Workshop Keramiek is
Donderdag 15 en vrijdag 16 augustus
van 10.00 - 12.00 uur

Speciaal voor iedereen van 4 tot 100 jaar
Jullie mogen zelf weten wat je wilt maken en ik help er natuurlijk bij :)
De workshop bestaat uit twee ochtenden

Per dag
1 kind €16 
1 volwassene €17

Dit is incl materiaal, het glazuren en bakken thee/sapLocatie: Atelier Christien Claassen, Oosterpad 46, Bussum (Door de groene poort!)

Zoek je een gezellige én creatieve activiteit om samen met je gezin, familie of vrienden te doen? Doe dan een Ouder & Kind Workshop op aanvraag!

Bekijk ook: